Calendari d'esdeveniments

« < Abril 2016 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Produccions
produccions.jpg

PRODUCCIONS FONOGRÀFIQUES

De Organis disposa dos tipus de produccions fonogràfiques

- Per una banda tenim les edicions d'enregistraments. En elles cercam la màxima qualitat pel que fa a presentació sonora, visual i com és d'esperar, la musical per damunt de tot. Per aconseguir aquestes fites no valen les presses, ni la política comercial. La dedicació dels músics i tècnics sempre respondrà a la filosofi a altruística de la nostra associació. Amb aquesta premissa la dedicació a la feina ben feta i l'estimació cap als orgues mallorquins són els senyals que marquen el nostre camí.

- En segon terme tenim la incorporació de les noves tecnologies al món organístic. Concretament, hem iniciat el mostreig dels sons dels orgues amb les sonoritats més personals de Mallorca. Aquests sons estaran a la vostra disposició perquè podeu escoltar "a pèl" cada nota dels registres d'aquests orgues.

PRODUCCIONS VIDEOGRÀFIQUES

Avui en dia quasi tota la comunicació es basa en la imatge. A De Organis consideram que la defensa i difusió del patrimoni organístic mallorquí ha de començar per eines eficients de comunicació. La divulgació musical amb criteris històrics no s'ha de fer d'esquena a les noves tecnologies, si no tot el contrari, ens han de servir per poder arribar al major nombre de públic. En aquest sentit tenim dos fronts on actuar:

- L'edició de material videogràfic que ajudi a la difusió de la cultura organística. Aquí podem posar l'exemple d'edicions DVD d'enregistraments de concerts, entre d'altres.

- La producció de series documentals i divulgatives per a l'emissió en canals temàtics o televisions generalistes.

- L'edició de CD-ROM didàctics per a l'educació musical en tots els àmbits possibles.

 

  • Produccions fonogràfiques  ( 4 articles )

    La producció fonogràfica dóna fe dels talents que passen per Mallorca a tocar l'instrument rei. En aquest sentit, De Organis té una fonoteca d'enregistraments de concerts que es van donant a la illa, dels quals vos en podrem presentar fragments.

    La segona vessant d'actuació és la producció de CD per a la seva distribució pels mitjans habituals.

    Seguiu consultant aquesta secció per veure les novetats incorporades.

© 2016 De Organis
Joomla! és un programari lliure sota llicència GNU/GPL.
Joomlacat.org - La casa del Joomla! català